Salta al contenido principal

Entrada del blog por Cheri Billings

Word Naar PDF

Word Naar PDF

Converteer uw Word- naar PDF-bestand snel en gemakkelijk met hoge kwaliteit. Klik op de knop Bestand kiezen hierboven, of sleep een bestand naar de dropzone. Wanneer het uploaden is voltooid, wordt het bestand automatisch geconverteerd. Klik op de downloadknop om het geconverteerde PDF-bestand op te slaan. 23 tools om PDF's gratis te converteren, comprimeren en bewerken. 100% gratis. Probeer het vandaag nog! Wat is het verschil tussen Word-documenten en pdf's? 1. PDF is gemaakt en ontwikkeld door Adobe Systems, terwijl Word-bestanden zijn ontworpen en ontwikkeld door Microsoft. 2. PDF-bestanden kunnen worden bewerkt en bekeken via Adobe Acrobat. Aan de andere kant kunnen Docx-bestanden worden bewerkt en bekeken via Microsoft Word. 3. Word is een bewerkbare indeling. Aan de andere kant is PDF een indeling die niet kan worden bewerkt. 4. Word biedt verschillende functies voor gebruikersgemak, zoals verschillende lettertypen en kleuren om uit te kiezen. Dit soort opties zijn beperkt in PDF. 5. PDF-documenten worden onafhankelijk van de software, hardware of besturingssysteem bekeken.

Hoewel het gemakkelijker is om een Microsoft Word-document te bewerken, kunnen er problemen ontstaan wanneer gebruikers Word-documenten op een Mac opslaan en de documenten op een computer met Windows bekijken. PDF-documentbestanden worden echter op alle apparaten hetzelfde weergegeven, ongeacht het besturingssysteem. Wat zijn de voordelen van het converteren van een Word-document naar PDF-indeling? Documentopmaak behoudenEen van de problemen met het delen van documenten die met Microsoft Word zijn gemaakt, is dat de opmaak heel anders kan zijn wanneer u een DOC-bestand met anderen deelt. Dit kan voor verwarring zorgen of een slechte indruk wekken bij klanten of collega's. Met de pdf-indeling kunnen alle besturingssystemen en apparaten het document precies zo weergeven als het origineel. Het is ook ideaal voor het verzenden van documenten om af te drukken. Gemakkelijke bereikbaarheidGemakkelijke toegankelijkheid betekent niet dat iedereen er op elk moment toegang toe heeft. Dit betekent dat u vanaf elk apparaat toegang hebt tot pdf-bestanden, ongeacht het besturingssysteem, of u nu Mac, Windows, Linux, Android of iPhone gebruikt.

We weten allemaal dat MS Word toegankelijk is met de Microsoft Word-app, maar compatibiliteitsproblemen doen zich voor in gebruikersomgevingen waar de app niet is geïnstalleerd. Ook hebben oudere versies van MS Word geen goede toegang tot bestanden die door de nieuwe versie zijn gemaakt. Gereduceerde bestandsgrootteVerschillende bestandstypen kunnen worden geconverteerd naar pdf's, zelfs als ze afbeeldingen met een hoge resolutie bevatten. Geconverteerde pdf's nemen veel minder ruimte in beslag en zijn zeer draagbaar, waardoor ze gemakkelijk naar andere websites kunnen worden geüpload of in de cloud kunnen worden opgeslagen. InformatiebeschermingAls een Word-document belangrijke gegevens over de eigenaar van het bestand bevat, is meestal een hoog beveiligingsniveau vereist. In tegenstelling tot Word-documenten kunnen PDF-bestanden eenvoudig met een wachtwoord worden beveiligd met een online PDF-converter. U kunt eenvoudig voorkomen dat anderen uw bestanden lezen door ze te beveiligen met een wachtwoord. Dit is de reden waarom veel mensen Word-bestanden naar pdf's converteren, omdat pdf-bestanden veiliger zijn en bestandscodering ondersteunen. Gratis softwarePDF-bestanden kunnen worden geopend met software zoals Acrobat Reader die al op de meeste computers is geïnstalleerd. Ze kunnen ook in de meeste webbrowsers worden bekeken. Als u op een website op een link naar een pdf-bestand klikt, wordt het bestand automatisch geopend.

Oorspronkelijk was het bij PDF bestanden een eis, dat deze na het opslaan niet meer bewerkt of gewijzigd konden worden. Zo kon de maker er zeker van zijn dat er bij de weergave geen afbeeldingen of teksten verloren gingen en niemand meer wijzigingen of correcties kon aanbrengen. De eis is gebleven, al zijn er tegenwoordig verschillende mogelijkheden om je PDF bestanden aan te passen. Acrobat Pro DC biedt de mogelijkheid met een groot aantal verschillende functies om de inhoud van je PDF bestanden te verwerken. Wanneer je in dit programma op PDF bewerken klikt, verschijnt er een groot aantal bewerkingsopties. Als je in deze modus op een stuk tekst of een afbeelding kiest, krijg je automatisch de tools om het desbetreffende stuk aan te kunnen passen. Wanneer je de tekst in een PDF bestand wenst te wijzigen kun je dit doen door het lettertype, de uitlijning, de regellengte en de regelafstand aanpassen.

Ook kun je verschillende opsommingstekens invoegen. Bovendien kun je kop- en voetregels toevoegen en bijvoorbeeld een watermerk. De stand en de grootte van de tekstkaders kunnen ook gewijzigd worden en kun je bovendien een nieuw tekstkader toevoegen door in de bovenste menubalk Tekst toevoegen te selecteren. Omdat PDF bestanden per pagina opgebouwd zijn, is het niet mogelijk om tekstkaders over meerdere pagina’s met elkaar te verbinden. Afbeeldingen in PDF bestanden zijn zeer eenvoudig in grootte aan te passen. Je kan hiervoor PDF bewerken klikken en vervolgens de desbetreffende afbeelding te selecteren waarop je hem kleiner of groter kunt slepen. Dit werkt exact hetzelfde als het aanpassen van de grootte van een tekstkader. Bij het aanpassen van afbeeldingen is het aan te raden erop te letten dat de resolutie niet verandert, gezien dit de kwaliteit van de afbeelding kan benadelen. Wanneer je een desbetreffende afbeelding op een andere pagina van het PDF bestand zou hebben, kun je deze niet gewoonweg verplaatsen. Echter kan deze wel uitgesneden of gekopieerd worden en op een andere pagina weer worden ingevoegd.

When you have any kind of inquiries concerning where and tips on how to make use of Word naar PDF, you can e mail us in our own web-site.

  • Compartir

Reviews